Facebook Google+ YouTube

Vyber si svoje kino a kúp si vstupenky online

Fakjú pán profesor

2DČD12
Réžia:Bora Dagtekin
Hrajú:Elyas M´Barek, Karoline Herfurth, Katja Riemann, Jana Pallaske
Premiéra:28. august 2014
Dĺžka:118 minút
Žáner:Komédia
 

Réžia: Bora Dagtekin  •  Scenár: Bora Dagtekin  •  Kamera: Christof Wahl  •  Hudba: Beckmann, Djorkaeff, Beatzarre  •  Hrajú: Elyas M´Barek, Karoline Herfurth, Katja Riemann, Jana Pallaske, Alwara Höfels, Jella Haase, Max von der Groeben, Farid Bang, Uschi Glas

Zeki Müller nemá na výber. Niekto totiž postavil školskú telocvičňu priamo nad jeho „úsporami“. Teda nad miestom so zakopanými ukradnutými peniazmi, ktoré tam pre neho ukryla jeho priateľka. A tak, aby sa po prepustení z väzenia dostal ku svojej koristi, musí sa vydávať za suplujúceho učiteľa na Götheho gymnáziu. Tým vznikne už aj tak sužovanému vzdelávaciemu systému ďalší problém, pretože od toho momentu zamestnáva najbláznivejšieho učiteľa všetkých čias. V noci sa Zeki snaží tajne prekopať ku svojej ukradnutej koristi a počas dňa používa síce drastické, ale účinné metódy na skrotenie neposlušných teenagerov z 10.B triedy. Jeho upätá, korektná kolegyňa, učiteľka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurth), síce odsudzuje jeho netradičné pedagogické metódy, ale nemôže si pomôcť a do nového „kolegu“ sa zamiluje. Dokonca mu pomôže vykopať niečo cennejšie ako peniaze – zvyšky jeho vlastnej morálnej integrity.

Na komédii Fakjú pán profesor sa v nemeckých kinách smialo už viac ako 6 miliónov divákov a vďaka tomu zaznamenala rekordný úspech. A to vďaka skvelým hereckým výkonom hlavnej učiteľskej dvojice: Zekiho hrá Elyas M´Barek, ktorého sme mohli vidieť v komédii Turečtina pre začiatočníkov a do učiteľky Lisi sa prevtelila Karoline Herfurth, ktorá zahájila svoju kariéru v populárnom filme Baby to chcú tiež.

Trailery

Fotogaléria

Nájdi svoje kino

Nájdi svoj film

   Tatrafilm s.r.o.