Facebook Google+ YouTube

Vyber si svoje kino a kúp si vstupenky online

Rýchlo a zbesilo 7

2DST12
Réžia:James Wan
Hrajú:Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez
Premiéra:2. apríl 2015
Dĺžka:140 minút
Žáner:Triler, Akcia

Pomsta sa vracia domov

Hrajú: Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Djimon Hounsou, Elsa Pataky, Jordana Brewster, Kurt Russell, Lucas Black, Nathalie Emmanuel, Ronda Rousey, Tony Jaa  •  Hudba: Brian Tyler  •  Scenár: Chris Morgan  •  Réžia: James Wan  •  Kamera: Stephen F. Windon

Aj autá môžu lietať. Minimálne to platí pre nesmrteľnú sériu Rýchlo a Zbesilo. Jej hrdinovia stihli prežiť neuveriteľné veci, ale teraz narazia na nepriateľa, vedľa ktorého budú všetci ich doterajší súperi vyzerať ako neviniatka. Počet fanúšikov ságy s každým dielom rapídne narastá, ale tvorcovia nič nenechávajú na náhode. Nadupanú hereckú zostavu v siedmom diely vyšperkovali Kurtom Russellom a hlavne Jasonom Stathamom, ikonou rýchlych a zbesilých filmových vodičov.

Statham hrá Deckarda Shawa, stroj na zabíjanie z mäsa a kostí, ktorý vycvičila elitná vojenská jednotka. Ak vám priezvisko tejto postavy niečo pripomína, tak sa nemýlite. Shawov mladší brat Owen obťažoval našich hrdinov v šiestom diely tak intenzívne, až ho pripravili o život. A rozrušený Shaw starší sa rozhodne, že na oplátku pripraví o život ich a všetkých ich blízkych. Bez ohľadu na to, akí rýchli či zbesilí budú.

Natáčanie Rýchlo a Zbesilo 7 zásadne ovplyvnila tragická autonehoda Paula Walkera, predstaviteľa Briana O´Connera, jedného z kľúčových hrdinov filmu. Producent a herec Vin Diesel potvrdzuje, že tento diel je venovaný jeho pamiatke, ale napriek tomu ostáva zábavnou adrenalínovou akčnou jazdou, ktorá ságu posunie opäť o čosi ďalej a vyššie. „Chceli sme Paulovi vzdať poctu, ale pritom udržať kontinuitu príbehu. Bolo to dosť zložité, stálo ma to veľa bezsenných nocí, ale hlavný je výsledok a ten vás nesklame,“ sľubuje Diesel.

Trailery

Fotogaléria

Nájdi svoje kino

Nájdi svoj film

   Tatrafilm s.r.o.