Facebook Google+ YouTube

Vyber si svoje kino a kúp si vstupenky online

Hľadá sa Dory

2D3DSD7
Réžia:Andrew Stanton
Premiéra:16. jún 2016
Dĺžka:105 minút
Žáner:Animovaný

Nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré si ona zrejme nebude pamätať.

Réžia: Andrew Stanton  •  Scenár: Andrew Stanton  •  Hudba: Thomas Newman  •  Dabbing: Helena Krajčiová (Dory), Ján Gallovič (Charlie), František Výrostko (Marlin), Dagmar Sanitrová (Jenny), Zuzana Krónerová (Zuzana Krónerová), Lukáš Latinák a.h., Michal Hudák (Hank), Daniel Hudák (Nemo), Lucia Bugalová (Viera)

Pokračovanie kultovej animovanej komédie Hľadá sa Nemo.

V animovanej komédii Hľadá sa Dory od štúdií Disney a Pixar sa do kín vracia obľúbená modrá rybička Dory. Spokojne si nažíva na korálovom útese s priateľmi Nemom, jeho otcom Marlinom a stále trpí výpadkami pamäte. Jedného dňa si však z ničoho nič spomenie, že kedysi a kdesi mala a stratila svojich rodičov. Z náhleho impulzu sa tak vydáva naprieč oceánom na dobrodružné pátranie s neistým výsledkom.

Stopy však vedú do prestížneho Morského akvária v Kalifornii. Tam jej musia pomôcť noví známi: mrzutá chobotnica Hank, ktorý ušiel zo svojej nádrže a úspešne uniká zriadencom akvária, krátkozraká veľryba Destiny a Bailey, samec bieluhy, ktorý sa domnieva, že trpí poruchou echolokácie.

Pri pátraní v akváriu spoločne zistia, že svojich blízkych máme najradšej práve kvôli ich nedostatkom a že priateľstvo a rodina sú najdôležitejšie na svete.

Trailery

Fotogaléria

Nájdi svoje kino

Nájdi svoj film

   Tatrafilm s.r.o.