Predaj a rezervácia vstupeniek na podujatia- mobil: 0903 392 844, len v kine Orbis v čase:

Pondelok:16:00-19:00 hod., Štvrtok, Piatok:  15:00-20:00 hod., Sobota, Nedeľa:  15:00-19:00 hod.

Jaromír Nohavica a hostia

Galéria

Pozývame Vás na nami dlhoočakávaný koncert významného českého folkového pesničkára a osobitého speváka Jaromíra Nohavicu v Rimavskej Sobote.

So svojimi hosťami, vynikajúcimi muzikantmi Robertom Kuśmierskim (PL) a Pavlom Plankou (CZ) nás budú zabávať v nedeľu, 10. 10. o 19.30 hod. v divadelnej sále DK. Vstupné: 26€ / 28€ podľa sedenia. Predaj vstupeniek v MsKS a na www.maxiticket.sk.

Jaromír Nohavica hral počas svojej kariéry s orchestrom, vypredal veľké haly a napísal aj texty pre opery. Zahral si aj vo filmoch. Ako hudobník začínal s regionálnymi umelcami, písal pre rockovú skupinu Majestic, spolupracoval s Českým rozhlasom v Ostrave, s umelcami ako Věra Špinarová či Mária Rottrová. Prvé vystúpenie s vlastným repertoárom prebehlo (náhodne) v marci 1982 na Folkovom kolotoči v Ostrave a ako vyzretý pesničkár sa vyšvihol medzi folkovú špičku.

Jaromír Nohavica sa ako prvý český pesničkár stal nositeľom ceny Premio Tenco, ktorú už niekoľko desaťročí udeľujú v rámci Festivalu autorských piesní v talianskom San Remu. Pridal sa tak k interpretom zvučných mien ako sú Jacques Brel, Donovan, Nick Cave, Bulat Okudžava alebo Leonard Cohen, ktorí získali toto ocenenie v minulosti.

Zákaz vstupu deťom do 15 rokov !!!

Dĺžka podujatia: 90 minút
Rok výroby: 2021
Dátum lokálnej premiéry: 10. október 2021

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.