Predaj a rezervácia vstupeniek na podujatia- mobil: 0903 392 844, len v kine Orbis v čase:

Pondelok:16:00-19:00 hod., Štvrtok, Piatok:  15:00-20:00 hod., Sobota, Nedeľa:  15:00-19:00 hod.

PACHO – Zbojník z Hybe

Galéria

Horúca muzikálová novinka s hviezdnym hereckým obsadením vám predstaví príbeh Pacha – antihrdinu , vtipného samorastu, ale i glosátora, ktorý presne pomenúva, čo sa okolo nás deje.

Pacho – Zbojník z Hybe je nové muzikálové spracovanie príbehu náhodného hrdinu a je paródiou na zbojnícke legendy a aj na hrdinstvo. Predstavenie Jakuba Nvotu v príťažlivom podobenstve, s prvkami moderného cirkusu sa v Rimavskej Sobote predstaví 29. 6. 2023 o 18.00 hod. Vstupenky v hodnote 32€ sú v predaji v DK a online .

Mimoriadne emotívne a metaforicky bohaté libreto Jakuba Nvotu, autorská hudobná tvorba a piesne Martina Geišberga plné poézie sprevádzané jedinečnou poetikou, ktorá oslovuje všetky generácie, strhujúce artisticko – cikrusové a bojové choreografie Heleny Škovierovej a choreografabojových scén Petra Nuska, veľkolepá a originálna scénická výprava Pavla Andraška a kostýmová výprava Veroniky Vartíkovej . Producentom je Umelecká agentúra MYSTIK.

Účinkujú: Tomáš Grega, Csongor Kassai, Dominik Teleky , Braňo Jobus, Broňa Kovačíková, Sára Polyaková, Tomáš Palonder, Adela Mojžišová, Jakub Jablonský, Jana Valocká, Silvia Soldan, Peter Kadlečík, Miloš Kusenda , Jakub Kuka , ľubka Dušaničová , Jakub Janotík, Martin Macko, Filip Biro, Simon Fico, Radovan Hudec.

Jakub Nvota....

Muzikál PACHO – Zbojník z Hybe je paródiou na zbojnícke legendy aj na nás samých.Na jednej strane lyrická poézia, na druhej strane tancujúci, padajúci a lietajúci groteskne karnevalový svet v novátorskom spracovaní nového cirkusu....

Pacho je Človek veľmi jemný a citlivý, ako Slováci, tiež zádumčivý a nešťastne zamilovaný.

Intelektuál, ktorý sa dostane do prostredia tzv. uhorského folklóru a stáva sa veliteľom zbojníkov.

Umelecká agentúra Mystik uvádza nové muzikálové spracovanie príbehu tohto hrdinu v príťažlivom podobenstve, nové muzikálové dielo s prvkami moderného cirkusu, kde zbojníci a páni visia na šáloch a lietajú na hrazdách ...

Rok výroby: 2023
Dátum lokálnej premiéry: 29. jún 2023

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.