Predaj a rezervácia vstupeniek na podujatia- mobil: 0903 392 844, len v kine Orbis v čase:

Pondelok:16:00-19:00 hod., Štvrtok, Piatok:  15:00-20:00 hod., Sobota, Nedeľa:  15:00-19:00 hod.

Varsói melódia – Varšavská melódia

Galéria

Lyrický ľúbostný príbeh ruského chlapca a poľskej dievčiny od dramatika Leonida Zorina z polovice minulého storočia nieže nestratil zo svojej aktuality, ale časom získava nový podtón, stáva sa čoraz modernejším.

Cena lístka v predpredaji 10€ , v deň konania podujatia 13€ !

Stretli sa náhodou na koncerte, poľské dievča a ruský chlapec. Ich veľká láska bola považovaná za dokonalú, ich šťastie a veľké plány čoskoro prekazil krutý zákon: Stalin zakázal manželstvo s cudzincami. A život išiel ďalej.

Po desiatich rokoch sa z chlapca stal úspešný vinár a z dievčaťa speváčka, známa po celej Európe. Zákazy už dávno sú zrušené. Nové stretnutie vie v nich prebudiť všetky driemajúce pocity, ale je otázne, či si budú schopní zmeniť svoj obvyklý a úspešný život.

Účinkujú: Viki Rák Lakatos a Róbert Lucskay. Réžia: József Czajlik.

Predstavenie je v maďarskom jazyku.

Leonyid Zorin drámaíró lírai szerelmi története, mely a múlt század közepén játszódik, nem veszített az aktualitásából, napjainkban új hangzást nyert. Egy lengyel lány és egy moszkvai fiú véletlenül találkoztak egy koncerten. Diákok. Boldogságukat és a nagy terveiket azonban nagyon hamar megtörte egy kegyetlen törvény: Sztálin betiltotta a külföldiekkel való házasságot… És az élet ment tovább.

Tíz év elteltével a fiúból sikeres borász, a lányból Európa-szerte híres énekesnő lett. A tilalmakat már rég feloldották. Bár az új találkozás minden szunnyadó érzést újra gerjeszt, kérdéses, hogy képesek lesznek-e változtatni a megszokott és sikeres életükön? A ,,Varsói melódia" egy elképesztően finom, minden lélekben visszhangzó, átható előadás, amelyet átsző a zene, a boldogság, a remények és az álmok várakozása...

Rendező: Czajlik József. Szereplők: Lakatos Rák Viktória és Lucskay Róbert.

Rok výroby: 2023
Dátum lokálnej premiéry: 11. december 2023

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.