Predaj a rezervácia vstupeniek na podujatia- mobil: 0903 392 844, len v kine Orbis v čase:

Pondelok:16:00-19:00 hod., Štvrtok, Piatok:  15:00-20:00 hod., Sobota, Nedeľa:  15:00-19:00 hod.

Juraj Hnilica akustický koncert

Galéria

Nechajte sa uniesť od všedných dní prostredníctvom autorskej tvorby slovenského pesničkára Juraja Hnilicu a jeho bezprostredného koncertného umenia. Zažite koncert, ktorý inšpiruje a necháva dlhodobú stopu v srdciach svojich návštevníkov.

Juraj Hnilica (10.9.1985) spevák, hudobník, skladateľ, producent Slovenský spevák a skladateľ Juraj Hnilica pochádza z Martina a svoju aktívnu, hudobnú kariéru začínal už ako 14 ročný s vtedajšou kapelou Bačova fujara. Momentálne ho vidieť pravidelne aj na obrazovkách RTVS na Dvojke, kde moderuje enviro reláciu “Na zelenej adrese”. Bol súčasťou aj iných hudobných telies slovenskej hudobnej scény ako napr. Horská Chata, Editor, Nothing. Do širšieho povedomia sa dostal verejnosti v roku 2015 v televíznej šou Česko-Slovensko má talent.

Svojou, autorskou tvorbou si získal nielen srdcia poroty, ale aj divákov v rámci celého Česko-Slovenska. Na svoju sólo dráhu sa vydal v roku 2014. Doposiaľ nahral 3 sólové albumy, z ktorých sa rozšírilo už cez 15 tis. kusov. Spolupracoval s množstvom skvelých muzikantov a pôsobil ako hudobný hosť na slovenskej časti turné Tomáša Klusa a Pavla Haberu so skupinou TEAM. Dňa 10.9.2020 vyšiel je posledný štúdiový album s názvom “Pohni líca”.

Jeho piesne je počuť vo viacerých slovenských a aj českých rádiách.

Predaj lístkov v kine Orbis a MsKS .

Dátum lokálnej premiéry: 5. apríl 2024

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.